sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Tietotekniikkaa

Ihanaa, ystävät, ihanaa! Arvaamattomia hihityksiä jopa naurun purskahduksia kuulisi se, joka kuuntelisi ns. ja varsinaistakin työskentelyäni tietokoneen ääressä. Aina välillä Facebook syöttää sähköpostiin tiedonantoja/viestejä siitä, kuka on hyväksynyt ystäväksi-pääsy-pyyntöni. Hauskaa ja mielenkiintoista. Demarius, Suolahden Yhteiskoulu ja Emmerdale (ja Elina- niece) ovat yhdistäviä tekijöitä jo nyt löytyneiden ystävien kesken.
Siellä on myös toistaiseksi käsittämättömiä lisäpuuhia kukkien kasvatuksesta kummallisiin kysymyksiin siitä, kuka mahdollisesti olin hamassa muinaisuudessa. Ja kaikki nämä tulevat feissari-ystäviltä. Niinkuin tämä muinaisuushahmo Marjaanalta. Sielunvaellukseen uskomisen kanssa sillä ei taida olla mitään tekemistä. En osannut löytää kysymyksiä tai ainakaan mahdollisuutta vastata. Mutta varmaan... Jokatapauksessa itseäni testaamatta arvelisin olleeni
joku Attila tai uudisraivaajan ehtoinen emäntä Delaware-joella. Vaikea uskoa. Taidan vain haluta löytää jotain herttaisen naisellista itsestäni. Siis näyttää että olisi edes ollut mielessä jotain herttaista. Kyllä kai olisin ollut Calamity Janen sisko tai Annie Oaklandin serkku, at least. Mutta länteä raivaamassa. Itämaista lännenraivaaja naista ei nyt tule mieleen, vaikka kiinalainen joku olisin voinut ollakin.
Ai niin, olin kissanäyttelyssä viikonlopun lipunmyyjänä. Yksi kommentti kuului: Joka paikassa sinäkin olet! Jep, niinpä taidan olla. Nyt sinne Viitaniemeen tietotekniikkaa opettamaan vertaistutorina ikääntyneille!

Ei kommentteja: