keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Nuoret ja keskiluokka

Keskittäkäämme toiveemme nuoriin ja keskiluokkaan! Vaalikampanjan mahdollinen focusointi... Ihan hyvä. Viimeisen neljän vuoden aikana nuorten halukkuus kannattaa toverikuntaa on pudonnut 7 prosenttiyksikköä. Tämän aamun uutisista sen kuulin. !6% nuorista äänestäisi nyt demareita. Neljä vuotta sitten luku oli 22%.
Mielenkiintoista tulee olemaan, miten tavoitamme nuoret, nuoret perheet. Toimintastrategiat eivät tällä haavaa lupaa suuria. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Kunnallispäivät ja tulevaisuusfoorumi Turus ensi viikonloppuna, vanha jengi koossa. Aion osallistua Toimiva kunta- hyvinvoiva kuntalainen ja Toiminnalliset uudistukset puolueessa - työpajoihin. Edellinen sopii mainiosti tarkastuslautakunnan viitekehykseen ja toinen on sitten sitä itseään.
Herttainen päivänpäätös lauantaina kyllä on puheenjohtajan ja isä Mitron yhteisesiintyminen, jota juontaa ex-piispa. Mutta vanhakin voi yllättää positiivisesti:)

Kun hampaat kirskuvat, tietokonepasianssilla on terapeuttinen vaikutus, se keskittää ajatukset vain siihen pasianssiin. Täytyy etsiä työpöydälle.

Se mikä on ikävää, on että ei uskalla - olla avoin.

Ei kommentteja: